Oikean kokoiset varusteet

Ole tarkkana ostaessasi takkeja, hakamia tai suojavarusteita. Lue huolella mittausohjeet. Ota tarvittaessa yhteyttä ennen tilausta info@ebogu.fi, niin autamme sinua oikean kokoisten varusteiden hankkimisessa. Emme vastaa tilaajan tekemistä mittausvirheistä.

Tuotteiden palautus- ja vaihto-oikeus

E-Bogu Finlandin myymät tuotteet ovat kuluttajasuojalain mukaisen palautusoikeuden piirissä.  

Kaikille suoraan varastosta toimitetuille tekstiileille ja kendovarusteille on 14 päivän vaihto-oikeus.  Vain käyttämättömät tuotteet vaihdetaan.  Ilmoita viallisesta tuotteesta välittömästi E-Bogu Finlandille. 

Saat hankittua oikeankokoisen takin kun seuraat taulukon ohjeita.Tämä taulukko on aikuisten takeille.

Mitattaulukko Musashi-junioritakille.

Hakaman mittataulukko on ohjeellinen. Mikäli et ole varma hakaman koosta, ota yhteyttä autamme sinua saamaan oikean kokoisen hakaman.

Kote-mittataulukko

Tämä mittaustapa on 6mm - 3mm ja Kaiteki meneille. Menin koko mitataan kuvan osoittamalla tavalla leuan alta ja päälaen yli.

Oikean kokoisen do:n hankkimiseen tarvitaan seuraavat tiedot: vyötärön ympärysmitta, pituus ja paino. Lisäksi kaikki sellainen tieto, mikä voi vaikuttaa do.n sopivuuteen on hyvä mainita tilauksen yhtetdessä.

Menin mittataulukko Jissen,Genten ja kaikille käsintehdyille meneille sekä 2mm tai tiheämmllä tikkauksella tehdyille kypärille.